Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Τα laptop "καίνε" το σπέρμα..

Για έξι μήνες ένα νεαρό και υγιές ζευγάρι από το Hampshire των ΗΠΑ προσπαθούσε να κάνει παιδί. Ο 30χρονος Scott Reed και η σύζυγός του Laura δεν πίστευαν ποτέ ότι θα ήταν τόσο δύσκολο μέχρι που με τη βοήθεια ειδικών ανακάλυψαν ότι για όλα έφταιγε το λάπτοπ.
Ο Reed ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα συνήθιζε για πολλές ώρες να χρησιμοποιεί τον φορητό του υπολογιστή βάζοντάς τον πάνω στα πόδια του. Το αποτέλεσμα σύμφωνα με ανδρολόγους έδειξε πως το σπέρμα του είχε κυριολεκτικά «βράσει».
Συγκεκριμένα οι γιατροί με τη βοήθεια μικροσκοπίων διέκριναν ότι η ουρά των σπερματοζωαρίων είχε μαζευτεί γύρω από το κεφάλι με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κολυμπήσουν για να φτάσουν στο ωάριο.
Το πρόβλημα αυτό είναι συχνό στους σεφ, που εργάζονται σε περιβάλλον όπου αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες, αλλά εμφανίζεται και σε όσους χρησιμοποιούν laptop.
Το ζευγάρι αφού εντόπισε την αιτία του κακού λίγους μήνες μετά κατάφερε να συλλάβει και να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Ο Reed θέλησε να δημοσιεύσει την περιπέτειά του για να βοηθήσει και άλλα ζευγάρια που είχαν την ίδια κακιά συνήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου